Kumppaneitamme identiteettien- ja pääsynhallintaan

Okta Workforce IAM

Okta on markkinoiden monipuolisin ja edistyksellisin palvelu työntekijöidesi ja/tai kumppaneittesi identiteettien konsolidointiin ja hallitsemiseen yhdestä paikasta. Voit kerätä kaikki käyttäjät eri AD:sta tai sovelluskohtaisista hakemistoista kuten Azure-AD, Salesforce tai käytännöstä mistä tahansa tietokannasta ja yhdistää käyttäjien eri profiilit vain yhteen digitaalisen identiteetin alle. Myös pääsynhallinnassa Okta on vertaansa vailla, valmiina on jo yli 7000 valmista sovellusintegraatiota johtaviin SaaS-palveluihin. Toki Okta on integroitavissa myös on-prem sovelluksiisi.

Auth0

Auth0 soveltuu asiakaskäyttäjien tunnistamiseen ja valtuutuksen antamiseen käyttää useita eri palveluita tai sovelluksia. Auth0:n avulla voit tiedottaa käyttäjiä mahdollisista tietoturvavuodoista ja tarvittaessa sulkea vuodettu tili, kunnes uusi salasana on otettu käyttöön. Voit tarvittaessa pakottaa käyttäjän käyttämään MFA:ta, kun hän haluaa pääsyn luottamukselliseen ja sensitiiviseen dataan.

Thycotic

Edustamme pilvipohjaista Thycotic PAM -palvelua, jonka Gartner on nimennyt useasti johtavaksi toimijaksi etuoikeutettujen käyttäjien käyttöoikeuksien hallinnassa. Thyconicilla suojaat admin-käyttäjät ja etuoikeutetut käyttäjät enterprise-luokan PAM-palvelulla. Thyconicilla voidaan selvittää millaisia pääkäyttäjätunnuksia on yrityksessänne ja ottaa ne hallintaan. Kysy tarkemmin tietoturvakonsulteiltamme!