Petri Heinonen aloittaa Secure Cloudin palveluksessa

Secure Cloud Finland Oy:n tiimiin on tänään liittynyt uutena jäsenenä Petri Heinonen. Petri on viimeksi toiminut Telia Cygate Oy:llä COO-roolissa vastaten yrityksen tietoturvallisuuden ja laadun hallinnasta, sisäisestä tietohallinnosta ja osasta kyberturvallisuuteen liittyvistä liiketoiminnoista. Secure Cloudilla Petri aloittaa Security Advisor tehtävässä, toimien asiakasrajapinnassa sekä myynnillisissä että konsultatiivisissa tehtävissä.

”Petelle on kertynyt pitkä käytännön kokemus tietoturvan hallintamallien kuten ISO27001 hyödyntämisestä tietoturvallisuuden johtamisessa sekä toimimisesta asiakasrajapinnassa useissa eri tehtävissä. Hän tuo siksi merkittävää lisätukea ja syvää asiantuntemusta asiakasrajapintaamme..”, iloitsee yhtiön toimitusjohtaja Antti Rajala.

”Olen hyvin innostunut saadessani liittyä Secure Cloudin tiimiin ja päästessäni näin jatkamaan jo pitkään jatkuneita opintojani tietoturvan parissa. Haluan olla mukana omalla kokemuksellani ja panoksellani tukemassa Secure Cloudin asiakkaita. Pilvimurros on käynnissä kaikkialla ja Secure Cloud tiimimme on hyvässä positiossa tarjoamassa asiakkaille sen edellyttämiä uuden sukupolven tietoturvaratkaisuja ja palveluita”, kuvailee Petri.

Secure Cloud lyhyesti:
Secure Cloud Finland Oy on suomalainen 2017 perustettu pilviaikakauden digitaalisten identiteettien hallintaan ja tietoturvaan keskittynyt yritys. Autamme pilven mukanaan tuomien riskien hallinnassa erityisesti kyber- ja tietoturvan sekä digitaalisten identiteettien osalta. Toimitamme myös tarpeita vastaavat, modernit identiteetti- ja kyberturvaratkaisut pilvipalveluna omalla vahvalla ammattitaidollamme ja ketterällä käytönaikaisella tuella täydennettynä. 

Petri Heinonen

Pete on yli 25 vuotta kestäneellä IT-urallaan toiminut monissa eri rooleissa tietoliikenne- ja tietoturvatoimittajilla; myyjästä konsultiin, asiantuntijasta johtoryhmän jäseneen. Kokemusta on kertynyt paljon niin hallinnollisesta kuin teknisestä tietoturvasta. Tällä hetkellä Pete toimii Secure Cloudilla tietoturvaneuvonantajana ja asiakasyhteyshenkilönä.