Kokeneet tietoturva-asiantuntijat apunasi

Security Advisor & IAM Advisor -palvelumme

tietoturvapolitiikka

Kokeneet konsulttimme apunasi

Tietoturva- ja IAM-asiantuntijamme osaavat pitkän kokemuksensa ja useiden tehtyjen projektien kokemuksella auttaa sinua oikealla polulla.

Tunnista riskit, määritä politiikka ja toteuta kontrollit

Yrityksen liiketoiminnan sekä tietoturvan kannalta on oleellista avoimesti tunnistaa niihin kohdistuvat tämän hetken riskit, suunnitella ja toteuttaa näihin sopiva tietoturvapolitiikka ja ottaa juuri oikeat kontrollit käyttöön riskien minimoimiseksi. Kontrolli mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle eikä yleispäteviä vastauksia pilviaikakaudella enää ole.

Entä miten ja miksi digitaalisia identiteettejä pitäisi yrityksessä hallita, siis työntekijöiden, kumppaneiden ja asiakkaiden identiteettejä?

Kaikessa tässä auttaa kokeneet tietoturvakonsulttimme. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten voimme auttaa tilanteessasi.

Palveluiden hyötyjä

Kokenut tietoturvan ammattilainen

Jos tietoturvan koko kirjo hallinnollisesta tietoturvasta, arkkitehtuurin suunnitteluun, kehitysroadmapin tekemiseen ja tarvittavien kontrollien tekniseen toteutukseen ei ole erikoisalaasi, kannattaa hyödyntää kokeneen tietoturva-asiantuntijan osaamista.

Riippumaton kartoitus

Kun jotain pitäisi muuttaa, on hyvä ensin ymmärtää missä nyt ollaan. IAM-esiselvitys tai tietoturvakartoitus antavat turvallisen ja puolueettoman kuvan tilanteesta ja kertovat mistä aloittaa. 

Johdon kielellä

Autamme kommunikoimaan tekniset asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Autamme vaikka johdon raportoinnissa.

Tahtotilasta tekniikkaan toimintamallien kautta

Osaamme auttaa johdon tahdon viemisessä käytäntöön tai sellaisten toimintamallien luomisessa, jotka auttavat koko organisaatiota. Tällaisia ovat esim. tietoturvapolitiikan kirjoitus tai päivitys, digitaalisten identiteettien hallintamallin suunnittelu ja jalkautus tai tavoitearkkitehtuurin ja kehitysroadmapin suunnittelu.

Suunnittele ensin, osta vasta sitten

Kun kyse on uudesta teknologiasta, kyberturvan tai identiteettien hallinnan IAM -palvelusta, on hyvä ensin suunnitella huolella mitä todella tarvitaan. Et välttämättä tarvitse kaikkia laitevalmistajan uutuuksia, mutta ilman jatkuvaa uudistumista ei tietoturvasi ja IAM-palvelusi pysy ajan tasalla.

Esiselvitys luo pohjan onnistumiselle

Advisor -konsultin tekemä esiselvitys kartoittaa nykytilan, todelliset tarpeet ja suunnittelee kanssasi toteutuksen päälinjat, tavoitteet ja mittarit. Uudistushanke teknologian ja kumppanin valinnasta lähtien onnistuu paremmin, kun kotiläksyt on tehty kuntoon ja tiedetään mitä halutaan saada aikaan.

” Kunnon pilvitietoturvaosaaminen on Suomessa hypestä huolimatta vielä harvinaista ja Secure Cloudilla on tätä tarjota. Joustavaa tehdä yhteistyötä ja keskustelu Secure Cloudin kanssa on helppoa. Toimittavat sen mitä on sovittu. ”

– Juhana 8/2020

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Haluatko kuulla lisää Advisor-palvelustamme? Ota yhteyttä asiantuntijaamme tai jätä yhteystietosi lomakkeelle, niin otamme yhteyttä!