Turvaa pääsy yrityksesi tietoihin

Digitaalisten identiteettien hallinta

Tietomurrot alkavat käyttäjätileistä. Ota identiteetit haltuun

Gartnerin mukaan jopa 80 % tietomurroista tehdään varastamalla käyttäjän kirjautumistiedot. Taustalla on pilvipalvelujen yleistyminen ja niihin tallennettu yritysten data, joka on usein huterasti hoidetun identiteetien- ja pääsynhallinnan takana.

Siksi ihmisten digitaaliset identiteetit ovat tietoturvan kannalta kriittisessä asemassa. Tätä on Identity-first Security!

Tietoturvaa ihmiset edellä

Secure Cloud on johtava toimija ”identity-first security”-kategoriassa ja tekee ihmisten ja identiteettien suojaamisesta yrityksellesi helppoa. Kokeneet tietoturva-asiantuntijamme varmistavat, että saat parhaan lopputuloksen, koska aloitamme tarpeistasi, emme teknologiasta. 

Kartoitamme nykytilanteesi ja tarpeesi, suunnittelemme toteutuksen kanssasi, etsimme sopivan ratkaisun ja autamme jatkokehityksessä.

 

IAM-ratkaisuillamme tuottavuutta ja turvallisuutta

Identiteetin- ja pääsynhallinta (Identity and Access Management eli IAM) on yritysten tärkeimpiä keinoja suojata tietoja. Modernit IAM -ratkaisut varmistavat että oikeilla ihmisillä on pääsy oikeisiin järjestelmiin oikeaan aikaan – vaivatta, automaattisesti eikä yhtään enempää tai vähempää. 

Tunnemme ja toimimamme johtavat teknologiat tarpeidesi mukaan. 

Asiakkaitamme

Ratkaisumme kattavat kaikki tarpeesi

Meiltä saat kattavat palvelut ja ratkaisut kaikkiin digitaalisten identiteettien hallinnan osa-alueisiin. Ratkaisumme kattavat kaikki käyttötapaukset omista työntekijöistä pääkäyttäjiin, ulkoisin kumppaneihin ja konsultteihin sekä asiakkaisiin. Julkipilven pääsyoikeuksia unohtamatta!

Lue lisää alta tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

IAM

Työntekijöiden identiteettien hallinta (Workforce IAM)

Identiteettien elinkaaren hallinnan ja pääsynhallinnan palvelut organisaatioiden sisäisten identiteettien, pääkäyttäjätunnusten (Privileged Account Management eli PAM) ja käyttövaltuuksien hallintaan (Identity Governance and Administration eli IGA) parantavat tietoturvaa, tehokkuutta ja käyttäjäkokemusta.

Katsotaan yhdessä sinulle sopivin IAM-, IGA- tai PAM-ratkaisu! Tai otetaan yhdessä nykyisistä työkaluista enemmän irti, ja vaikka jatkuvan tukipalvelun kera.

Kumppaneiden identiteettien hallinta (B2B IAM)

Ratkaisumme auttavat myös hallitsemaan turvallisesti ja automatisoiden myös kumppaneidesi ulkoisia identiteettejä. Älä teetä manuaalista työtä IT-tiimilläsi, vaan tehosta yhteistyötä kumppaneidesi kanssa ja vähennä tietoturvariskejä.

Asiakkaiden identiteettien hallinta (Customer IAM)

Asiakasidentiteettien hallintaratkaisut (CIAM) helpottavat rekisteröitymistä ja kirjautumista digitaalisiin palveluihisi. Parannat asiakkaidesi käyttökokemusta ja tyytyväisyyttä, ja lisäät palveluidesi houkuttelevuutta ja turvallisuutta.

Public Cloud

Julkipilven identiteettien hallinta

Myös julkipilvialustoille rakentamasi sovellukset perustuvat identiteetteihin ja pääsyoikeuksiin. Nouse tilanteen herraksi ja selvitä mitä, oikeuksia ja luvituksia pilvessäsi on. Samalla saat kattavan kuvan pilven tietoturvasta, ja voit korjata puutteet välittömästi.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Identiteetin- ja pääsynhallinta (Identity and Access Management eli IAM) varmistaa, että oikeilla henkilöillä, laitteilla ja järjestelmillä on pääsyoikeudet heille tarkoitettuun tietoon. IAM voi sisältää esimerkiksi identiteettien konsolidointia ja elinkaaren hallintaa, pääsynhallintaa, monivaiheista tunnistusta, käyttövaltuuksien hallintaa, pääkäyttäjäoikeuksien hallintaa tai asiakkaiden digitaalisten identiteettien ja pääsyoikeuksien hallintaa.

Identiteetit ovat nykypäivän tietoturvan kulmakivi, koska suuri osa tietomurroista saa alkunsa yksittäisten käyttäjien kirjautumistietojen väärinkäytöistä. Hybridityön ja pilvipalvelujen yleistymisen myötä yrityksen suojattava omaisuus on siirtynyt pois oman verkon suojista, jolloin digitaaliset identiteetit nousevat tietoturvan kannalta kriittiseen asemaan.

IAM-ratkaisuilla voit tunnistaa käyttäjät, kontrolloida pääsyä yrityksesi tietoihin ja automatisoida pääsynhallinnan prosesseja. Ne vähentävät tietoturvariskejä, varmistavat vaatimustenmukaisuuden ja säästävät kustannuksia. Lisäksi IAM parantaa digitaalisten palvelujen käytettävyyttä ja lisää työn tehokkuutta.

Identiteetin- ja pääsynhallinta ei ole ainoastaan IT-projekti, vaan kyse on myös ihmisten toimintatavoista ja tietoturvakäytännöistä. Siksi kokeneiden asiantuntijoiden apu on tärkeää. Secure Cloudin konsulteilla on vuosien kokemus digitaalisten identiteettien hallinnasta ja autamme yrityksiä IAM-projekteissa suunnittelusta jalkautukseen asti. Varmistamme, että ratkaisu sopii juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin ja saat siitä parhaat hyödyt.

IAM eli Identity and Access Management on kattotermi kaikelle identiteettien ja pääsynhallinnalla. Se sisältää usein ainakin identiteettien elinkaaren hallinnan eli sen, mistä ja miten identiteetit syntyvät, millaiset käyttöoikeudet identiteetit saavat sekä miten nämä identiteetit ja niiden pääsyoikeudet aikanaan poistetaan. Tämän lisäksi se voi pitää sisällään pääsynhallinnan eli ratkaisun, joka hoitaa keskitetyn kirjautumisen (single sign-on) kaikkiin siihen liitettyihin palveluihin. Pääsynhallintaan liittyvät myös vahva tunnistautuminen eli MFA (multifactor authentication) ja salasanattomat kirjautumismahdollisuudet.

IGA eli Identity Governance and Administration tarkoittaa käyttövaltuuksien hallintaa eli kaikkia niitä pääsy ja käyttöoikeuksia, mitä tietylle identiteetille on myönnetty, ja niihin liittyviä hallintaprosesseja. IGAratkaisut tukevat esimerkiksi pääsyoikeuksien pyytämisen ja hyväksymisen hoitamista keskitetysti ja raportoivat, mitkä oikeudet eri käyttäjille on myönnetty ja kuka ne on hyväksynyt. Pääsyoikeuksista voidaan myös tuottaa kattavat raportit setoteuttaa määrävälein sertifiointikampanjoita, joissa tarkastellaan vaikkapa tietyn palvelun tai järjestelmän käyttöoikeuksia ja varmistetaan, että kaikilla käyttäjillä on vielä tarve ko. järjestelmään. Tarpeettomat pääsyoikeudet poistetaan.

PAM eli Privileged Access Management eli pääkäyttäjätunnusten hallinta tarkoittaa yrityksen eri järjestelmien pääkäyttäjien tunnusten ja oikeuksien hallintaa. Tietoturvan näkökulmasta on parasta antaa kullekin käyttäjälle vain niin vähän oikeuksia kuin on tarpeen ja luvittaa kaikki pääkäyttäjätunnuksia edellyttävät pääsyt jokaista pääsyä tai toimenpidettä varten erikseen. PAMtyökaluilla voi hallita näitä tapauskohtaisia oikeuksia, erikoisoikeuksien pyyntöä ja hyväksyntää, kontrolloida ja valvoa pääkäyttäjien istuntoja sekä raportoida kaikesta käytöstä, erityisesti pääkäyttäjien poikkeavista tekemisistä. 

Katso oppaamme kipukohtiin

Ilmaisia neuvoja ja oppaita, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi ratkaisun.

Kuinka valita digitaalisten asiakasidentiteettien hallinnan (CIAM) -ratkaisu.

Lue opas

BeyondTrustin PAM-opas korostaa kuutta välttämätöntä vaihetta, jotka ovat tarpeen pääkäyttäjien identiteettien ja pääsynhallinnan turvaamisen kannalta.

Lataa opas

 

Miten MS Entra ID Governance -työkalua voi hyödyntää yrityksen tietoturvan parantamiseen ja käyttöoikeuksien hallinnan tehostamiseen?

Katso tallenne

Kumppaneitamme

IAM-ratkaisuja, joiden parissa työskentelemme.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Haluatko kuulla lisää tietoturvasta identiteetit edellä? Ota yhteyttä asiantuntijaamme tai jätä yhteistietosi lomakkeelle, niin otamme yhteyttä!