Turvaa yrityksesi työntekijät kyberuhilta

Loppukäyttäjien suojaus

Loppukäyttäjien suojaus -ihmiset tietoturvauhkien kohteena

Kyberhyökkäykset kohdistuvat usein yritysten työntekijöihin, koska inhimillisten virheiden hyväksikäyttö on helpompaa kuin teknisten haavoittuvuuksien. Jatkuvasti kehittyvät huijausyritykset, roskapostit, salasanoista huolehtiminen ja käytettävyydeltään hankalat työkalut rasittavat loppukäyttäjiä ja IT-henkilöstöä.

Ihmisten suojaaminen on modernin tietoturvan keskiössä. Tätä on People-first Security!

Asiantuntijamme selvittävät tarpeesi

Tietoturvaratkaisujen valinta loppukäyttäjien suojaukseen ei ole yksinkertaista, koska yritysten tarpeet ja tilanteet vaihtelevat eikä resurssejakaan yleensä ole rajattomasti. Paras lopputulos syntyy, kun otat avuksesi tietoturvan asiantuntijan. Hyödynnä Secure Cloudin ammattilaisten kokemus ja löydä tilanteeseenne parhaat ratkaisut.

Loppukäyttäjien suojaus

Ratkaisut helpottavat turvallista työntekoa

Sähköpostin suojaus, käyttäjien tietoturvakoulutus, salasanojen hallintatyökalu ja pilvipalvelujen sisältämien tietojen varmuuskopiointi tarjoavat kattavan suojauspaletin. Ihmisten turvallisuustietoisuuden kasvattaminen ja pilviympäristön haasteita taklaavat tekniset ratkaisut varmistavat työrauhan henkilöstölle.

Asiakkaitamme

Ratkaisumme loppukäyttäjien suojaukseen

Helpota henkilöstösi elämää ja suojaa loppukäyttäjiä palvelujemme avulla. Loppukäyttäjän suojaus voi olla yksinkertaista, mutta äärimmäisen tehokasta – kun sen osaa ja aloittaa tärkeimmästä. Meiltä myös tarvitsemasi jatkuvat palvelut!

Lue lisää alta tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

email security

Sähköpostin suojaus

Vähennä phishing-sähköpostien ja roskapostin määrää. Lisäturva Microsoftin sähköpostisuojaukseen pitää loppukäyttäjien sähköpostit puhtaina mm. tekoälyn avulla. Ylläpitäjät saavat tiedon haitallisista viesteistä, jolloin he voivat opettaa sähköpostinsuojan entistäkin paremmaksi.

Kysy meiltä helppoa Health Check’iä sähköpostipalveluusi. Vain testaamalla tiedät miten paljon roskapostia ja haitakkeita todellisuudessa käyttäjänne saavat! 

tietoturvakoulutus

Tietoturvakoulutus

Kasvata organisaatiosi tietoisuutta ja vastuullisuutta tietoturvasta. Ihmiset oppivat havaitsemaan riskit, toimimaan oikein tietoturvauhkia ja kalasteluviestejä kohdatessaan sekä raportoimaan niistä. 

Toimitamme koulutusalustan koulutussisällöllä tarpeidesi mukaan sekä operoimme koulutuksia jatkuvana palveluna. Helppoa ja tehokasta. 

salasanojen hallinta

Salasanojen hallinta

Vahvista tietoturvaa ja ota avuksesi keskitetty salasanan hallintasovellus, joka toimii niin työkoneella kuin puhelimellakin. Työnteko sujuvoituu, ja yrityksen tiedot pysyvät tallessa. Salasanoja ja muita salaisuuksia (esim. API-avaimia) voidaan jakaa turvallisesti sovelluksen avulla ja pääsy salasanoihin lakkaa kun työntekijä lopettaa työnsä. Tehokasta, turvallista ja helppoa!

cloudbase bakcup

Pilvipohjainen backup

Muista myös käyttäjien tietojen varmuuskopiointi. Kriittiset tiedostot ja sähköpostit pysyvät turvassa tallennuspaikasta riippumatta, käyttäjien koneilla, pilvipalveluissa ja sähköpostissa. Ransomware pyrkii salaamaan juuri nämä tiedot, joten user backup on tietoturvaa tärkeimmillään.

Kai tiesit, että M365-palvelussa kuten muissakin pilvipalveluissa data on täysin sinun vastuullasi? 

Pilvipohjainen käyttäjätietojen backup on nopea ottaa käyttöön ja yksinkertainen hallita. 

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Yli 90 % haitallisesta sisällöstä saapuu päivittäin käyttämämme työkalun, sähköpostin, välityksellä. Tietojen kalastelu (phishing) on suurin sähköpostin käyttäjien kohtaama uhka. Kalasteluviestit näyttävät tulevan luotettavasta lähteestä ja niitä voi olla vaikea tunnistaa. Sähköpostin kautta levitetään myös roskapostia ja haittaohjelmia (kuten kiristysohjelmia eli ransomwarea) sekä haitallisia linkkejä ja QR-koodeja. Suurimpien sähköpostipalvelujen oma suojaus turvaa käyttäjiä tunnetuilta haittaohjelmilta ja roskaposteilta, mutta lisäksi on suositeltavaa käyttää kolmannen osapuolen tarjoamaa lisäsuojausta kehittyneimpien uhkien torjumiseen. Kysy meiltä lisää näistä ratkaisuista.

Phishing eli tietojen kalastelu tarkoittaa huijausta, jolla verkkorikolliset yrittävät onkia luottamuksellisia tietoja tai pääsyä yrityksen järjestelmiin aidon näköisillä viesteillä. Usein huijaussähköpostit sisältävät linkin väärennetylle verkkosivulle, jossa käyttäjää houkutellaan antamaan arkaluontoisia tietoja. Tietojen kalastelua vastaan voi suojautua tehokkaalla sähköpostisuojauksella, loppukäyttäjien tietoturvakoulutuksella sekä käyttämällä vahvoja salasanoja ja monivaiheista tunnistautumista.

Tietoturvakoulutus kannattaa suunnitella aina organisaation yksilöllisistä tarpeista lähtien. Koulutus voi sisältää lähtötilanteen kartoituksen, tietoturvakäytäntöjen selvityksen ja jalkautuksen, tietoiskuja, webinaareja, livekoulutuksia ja simulaatioita joko koko henkilöstölle tai valitulle ryhmälle. Käsiteltäviä aiheita voivat olla esimerkiksi sosiaalinen manipulointi, salasanojen tietoturva, sähköpostin turvallisuus, sosiaalisen median tietoturvaa tai mobiililaitteiden turvallisuus. Ota meihin yhteyttä ja autamme toteuttamaan teille toimivan koulutuskokonaisuuden.

Hyvä salasana on vahva, turvallinen ja rajaa käyttäjätunnuksellasi pääsyn eri palveluihin vain sinulle. Hyvä salasana on vaikea arvata, pitkä ja yksilöllinen. Samaa salasanaa ei kannata käyttää eri palveluissa, koska yhden tilin murtaminen tai kirjautumistietojen vuotaminen avaa pääsyn muihinkin palveluihin. Vahvat salasanat ovat vaikeita muistaa, joten avuksi kannattaa ottaa salasanojen hallintaohjelma. Vahvan salasanan lisäksi kannattaa käyttää monivaiheista tunnistautumista (MFA eli multifactor authentication). Meiltä saat apua myös salasanojen tietoturvaan.

Tietojen tallentaminen pilvipalveluihin helpottaa työntekoa, tietojen jakamista ja yhteistyöskentelyä, mutta ei estä yritystäsi menettämästä niitä. Myös pilveen tallennetut tiedot on varmuuskopioitava vahinkojen ja kyberuhkien, kuten ransomware-hyökkäysten, varalta. Pilvipohjainen backup-palvelu varmistaa myös liikkuvien käyttäjien tiedot, on helppo ottaa käyttöön ja skaalautuu muuttuviin tarpeisiin. Me autamme löytämään yrityksellesi parhaan pilvipohjaisen varmuuskopiointipalvelun.

Katso oppaamme kipukohtiin

Ilmaisia neuvoja ja oppaita, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi ratkaisun.

Sähköpostit ovat tutkimusten mukaan edelleen suurin yksittäinen tietoturvauhka organisaatioille. Sähköpostien kautta ujutetaan sisään loputtomasti uusia ongelmia.

Katso tallenne

Oktan Anatomy of Identity Based Attacks -opas kertoo, kuinka suojata loppukäyttäjät heihin kohdistuvilta tietoturvauhilta.

Lataa opas

Käymme webinaarissa läpi ihmisen tuomat haasteet tietoturvalle ja tämän hetken yleisimmät tavat anastaa yrityksen tietoja. 

Katso tallenne

Kumppaneitamme

Loppukäyttäjän suojaukseen tarkoitettuja ratkaisuja, joiden parissa työskentelemme.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Haluatko kuulla lisää loppukäyttäjien suojauksesta? Ota yhteyttä asiantuntijaamme tai jätä yhteystietosi lomakkeelle, niin otamme yhteyttä!

Pasi Puumalainen

Pasi Puumalainen

Project Manager & Security Specialist