Tietoturvan tilannekuva ja reagointi tehokkaasti

Security Operations Center - tietoturvan palvelukeskus

Kiikarit kuvake

Kaikki organisaatiot tarvitsevat Security Operations Centerin

Erilaiset tietomurrot ja kiristyshaittaohjelmat ovat erittäin yleisiä ja niiden aiheuttamat seuraukset organisaatioille niin vakavia, että jokaisen organisaation on varauduttava ja suojauduttava.

Security Operations Center eli SOC on tietoturvan palvelukeskus, joka valvoo 24/7 organisaation tietoturvan tilaa niin verkossa, päätelaitteilla, palvelimissa kuin pilvipalveluissa. Lisäksi palvelukeskus etsii näistä mahdollisia haavoittuvuuksia tai konfigurointivirheitä sekä reagoi havaintoihin ja poikkeamiin. Modernit Managed Detection and Response palvelut ovat tällaisia erittäin kattavia palveluita, joihin kaikilla organisaatioilla on varaa.

SOC -palvelut voivat kuulostaa hankalilta, mutta eivät sitä ole. Lataa ilmainen opas, missä seikkaperäisesti avataan mistä palveluissa on kyse, miksi niitä tarvitaan ja miten ne voivat hyödyttää sinun organisaatiotasi.

Managed Detection & Response -palvelu

Luotettava tietomurtojen tunnistus alkaa tilanteen tunnistamisesta ja nopealla reagoinnilla. Kaikki lähtee siitä, että yrityksen käyttämien palveluiden, päätelaitteiden, palvelimien, pilven palveluiden ja sovellusten tilaa seurataan mahdollisimman laajasti ja poikkeaviin havaintoihin reagoidaan. 

Suuri osa organisaatioiden tietojenkäsittelystä tapahtuu nykyisin oman verkon ulkopuolella josta syystä myös pilvipalvelut on tärkeää sisällyttää mukaan. Palvelumme kattaa hybridiympäristöt, niin sisäverkon, kuin pilvien palvelut.

SOC Security Operations Center

Managed Risk -palvelu

Haavoittuvuuksien hallinta nostettuna uudelle tasolle. Haavoittuvuuksia etsitään jatkuvasti, eikä vain sisäverkosta vaan myös pilvipalveluista ja verkon ulkoreunalta.

Tuttu tiimisi seuraa löydöksiä ja työskentelee kanssasi mahdollisten ongelmien selvittämiseksi.

Managed Security Awareness -tietoturvakoulutukset palveluna

Henkilökunnan osaamista ja tietoturvatietoisuutta on tärkeää ylläpitää. Onhan ihmisen tekemä erehdys taustalla suurimmassa osassa tietoturvaloukkauksia. Henkilöstösi saa kokoajan ja huomaamatta pelillistettyä koulutusta, jolla tietoturvatietoisuus paranee ja riski “astua ansaan” pienenee merkittävästi.

Tutustu tietoturvakoulutuksiimme ja varaa demo

Tietoturvakoulutukset

Henkilöstön tietoturvakoulutuksilla päästään nopeammin tietoturvahyökkäysten jäljille ja estetään lisävahingot.

Security Operations Cloud by Arctic Wolf

Arctic Wolf on Managed Detection and Response palveluiden toimittaja, joka keskittyy Security Operations Center -palveluiden tuottamiseen kaiken kokoisille organisaatioile. Palvelu on erittäin hyvin tuotteistettu, joten sekä käyttöönotto että operatiivinen toiminta on nopeaa ja tehokasta. Palvelu tuotetaan kokonaisuudessaan Euroopasta. Palvelussa jokaiselle asiakkaalle nimetään omat asiantuntijat – asioit ihmisten et hälyytysautomaattien kanssa.

Artic Wolfin -palvelu on niin sanottu Managed Detection and Response eli MDR-palvelu. Palvelukeskuksessa reagoidaan yleisimpien tietoturvavalmistajien laitteiden hälytyksiin eli se on valmistajasta riippumaton ns. Open XDR palvelu. Enää ei siis tarvitse keskittää kaikkea tietoturvateknologiaa ja -palveluita yhdelle valmistajalle, vaan voit hyödyntää jo olemassa olevia laitteitasi ja palveluitasi ja saada silti maailmanluokan SOC-palvelua.

Artic Wolfin palvelu koostuu muutamasta selkeästä moduulista. Valitse sinulle sopivin tai ota kaikki. Hinnoittelu on selkeää ja ennakoitavaa eikä yllätyksiä tule. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Palveluiden hyötyjä

Kustannustehokas

Myös palvelut saa kustannustehokkaimmin pilvestä, kattavana SaaS -palveluna. Tämän mahdollistaa pilvipohjaisen ratkaisun suuret volyymit, huippuunsa viritetty koneoppimista hyödyntävä palvelualusta, hiotut palveluprosessit sekä alan huippuosaajien tiimi.

Nopea käyttöönotto

Palvelun käyttöönotto käy nopeasti kun asennettavaa ei juuri ole. Vain muutamassa viikossa käytössäsi on kattava palvelu.

Kattavin

Mistään muualta et saa näin kattavaa palvelua. Palvelu kerää sekä lokit, tiedot päätelaitteista, verkkoliikenteestä, sovelluksista, pilvipalveluista ja pilven alustoista. Jopa loppukäyttäjien tietoturvatietoisuus on otettu huomioon.

Antti Rajala
Älä pähkäile yksin!

Sovi keskustelu asiantuntijan kanssa

Kysyvä ei tieltä eksy eikä keskustelu kanssamme sido mihinkään. Kerro mistä kenkä puristaa, niin vertaillaan kokemuksia ja mietitään voimmeko olla avuksi.