Tietoturvan tilannekuva ja reagointi tehokkaasti

Cloud SOC - tietoturvavalvomo pilvestä

Kiikarit kuvake

SOC – Security Operations Center kuuluu kaikille

SOC on tietoturvan palvelukeskus, joka valvoo jatkuvasti 24/7 organisaation tietoturvan tilaa niin verkossa, päätelaitteilla, palvelimissa kuin pilvipalveluissa. Lisäksi palvelukeskus etsii näistä mahdollisia haavoittuvuuksia tai konfigurointivirheitä sekä reagoi havaintoihin ja poikkeamiin. Nyt tämä kaikki on saatavilla erittäin kattavana palveluna, johon kaikilla organisaatioilla on varaa.

Managed Detection & Response -palvelu

Luotettava tietomurtojen tunnistus alkaa tilanteen tunnistamisesta ja nopealla reagoinnilla. Kaikki lähtee siitä, että yrityksen käyttämien palveluiden, päätelaitteiden, palvelimien, pilven palveluiden ja sovellusten tilaa seurataan mahdollisimman laajasti ja poikkeaviin havaintoihin reagoidaan. Myös pilven palvelut on tärkeätä sisällyttää mukaan. Näin kattavaa palvelua et muualta saa.
SOC Security Operations Center

Managed Risk -palvelu

Haavoittuvuuksien hallinta nostettuna uudelle tasolle. Haavoittuvuuksia etsitään jatkuvasti, eikä vain sisäverkosta vaan myös pilvipalveluista. Tuttu tiimisi seuraa löydöksiä ja työskentelee kanssasi mahdollisten ongelmien selvittämiseksi.

Managed Security Awareness -tietoturvakoulutukset palveluna

Henkilökunnan osaamista ja tietoturvatietoisuutta on tärkeää ylläpitää jatkuvasti. Onhan ihmisen tekemä erehdys taustalla suurimmassa osassa tietoturvaloukkauksia. Henkilöstösi saa jatkuvasti ja huomaamatta pelillistettyä koulutusta, jolla tietoturvatietoisuus paranee ja riski “astua ansaan” pienenee merkittävästi.

SOC -palvelut voivat kuulostaa hankalilta mutta eivät ole. Lataa ilmainen opas, missä seikkaperäisesti avataan mistä palveluista on kyse, miksi niitä tarvitaan ja miten ne voivat hyödyttää sinun yritystäsi.

Arctic Wolf SOC

Cloud SOC by Arctic Wolf

Arctic Wolf on toimittaja, joka keskittyy SOC -palveluiden tuottamiseen kaiken kokoisille yrityksille. Palvelu on erittäin hyvin tuotteistettu, joten sekä käyttöönotto että operatiivinen toiminta on nopeaa ja tehokasta. Palvelu tuotetaan kokonaisuudessaan Euroopasta. Palvelussa jokaiselle asiakkaalle nimetään omat asiantuntijat – asioit ihmisten et hälyytysautomaattien kanssa.

Artic Wolfin -palvelu on niin sanottu Managed Detection and Response, MDR tai XDR-palvelu. Palvelukeskuksessa reagoidaan yleisimpien tietoturvavalmistajien laitteiden hälytyksiin eli se on valmistajasta riippumaton ns. Open XDR palvelu. Enää ei siis tarvitse keskittää kaikkea tietoturvateknologiaa ja -palveluita yhdelle valmistajalle, vaan voit hyödyntää kaikkia jo olemassa olevia laitteitasi ja palveluitasi ja saada silti maailmanluokan XDR / SOC-palvelua.

Artic Wolfin palvelu koostuu muutamasta selkeästä moduulista. Valitse sinulle sopivin tai ota kaikki. Hinnoittelu on selkeää ja ennakoitavaa eikä yllätyksiä tule. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Palveluiden hyötyjä

Kustannustehokas

Myös palvelut saa kustannustehokkaimmin pilvestä, kattavana SaaS -palveluna. Tämän mahdollistaa pilvipohjaisen ratkaisun suuret volyymit, huippuunsa viritetty koneoppimista hyödyntävä palvelualusta, hiotut palveluprosessit sekä alan huippuosaajien tiimi.

Nopea käyttöönotto

Palvelun käyttöönotto käy nopeasti kun asennettavaa ei juuri ole. Vain muutamassa viikossa käytössäsi on kattava palvelu.

Kattavin

Mistään muualta et saa näin kattavaa palvelua. Palvelu kerää sekä lokit, tiedot päätelaitteista, verkkoliikenteestä, sovelluksista, pilvipalveluista ja pilven alustoista. Jopa loppukäyttäjien tietoturvatietoisuus on otettu huomioon.

Älä pähkäile yksin!

Sovi keskustelu asiantuntijan kanssa

Kysyvä ei tieltä eksy eikä keskustelu kanssamme sido mihinkään. Kerro mistä kenkä puristaa, niin vertaillaan kokemuksia ja mietitään voimmeko olla avuksi.